Pradžia » Grožis ir sveikata » „Lecler“ – lietuvių kurtas produktas grožiui

„Lecler“ – lietuvių kurtas produktas grožiui

By Savaitraštis Kaunui │adiena.lt

Kokybė, estetika, paprastumas: šiuos siekius įvardijo I. Putnienė ir B. Kaušilaitė, mąstydamos apie būsimą produktą – „Lecler“ kaukes

Aušra ŽUPERKAITĖ

„Lecler“ veido kaukės – grožio naujiena, kurią sukūrė ir ką tik pristatė dvi draugės – Birutė Kaušilaitė bei Ineta Putnienė. Pasitelkusios ilgametę darbo farmacijoje patirtį, jos tiksliai išsiaiškino, ko reikia šiuolaikinei skubančiai moteriai. Maitinamųjų, drėkinamųjų bei jauninamųjų kaukių efektas pagrįstas unikalia formule, kurioje – ir naujos kartos hidrolizuota hialurono rūgštis.

Lakštų kaukės – efektyvesnės

Idėja sukurti paprastą ir kokybišką grožio produktą kaunietėms B. Kaušilaitei ir I. Putnienei kilo po studijų LSMU Farmacijos fakultete. 10 m. dirbusios farmacijos srityje, jos išanalizavo grožiui skirtų produktų trūkumus bei pranašumus ir drąsiai ėmė kurti naujoves.

Vienerius metus truko įvairių produkto dalių – serumo, lakšto, pakuotės – bandymai, o dabar kaunietės jau laiko rankose veido kaukes „Lecler“. Tyčia buvo pasirinktas šis pavidalas– vienkartiniai lakštai, išmirkyti serume, nes juos patogu naudoti ir jie yra kur kas efektyvesni už įprastas veido kaukes. „Užteptas kremas veikia tol, kol yra drėgnas, bet aplinkoje labai greitai išdžiūsta. O sudrėkintas lakštas padaro stebuklą. Tai atrado rytietės, drėkindavusios savo sijono skiautes ir dėdavusios ant veido“, – sakė B. Kaušilaitė.

„Rytietės beveik nenaudoja tepamų kaukių, jos suprato, kad ši forma geriausiai drėkins ir maitins odą. Mūsų tikslas – paskatinti moteris vartoti būtent šios rūšies kaukes“, – pridūrė I. Putnienė.

Serumo sudėtį farmacininkės kūrė pačios, domėjosi naujausiais klinikiniais tyrimais, rėmėsi moksline literatūra, dėl tinkamos konsistencijos konsultavosi su kosmetologijos įmonėmis. Lietuvaičių kurtos kaukės – kosmopolitinis produktas. „Šilko su medvilne lakštai – iš Rytų, kur sutelkti pagrindiniai šilko klodai, o serumas gaminamas, lakštai impregnuojami ir pakuojami Europoje“, – aiškino B. Kaušilaitė.

Paprasta ir patogu naudoti

Produkto pavadinimas prasmingas, mat prancūzų kalbos žodis lecler reiškia raktą, leisiantį pasiekti grožį, eleganciją, pamilti save.

„Mūsų prioritetai – veiksminga kaukių sudėtis, kad priemonė giliai prasiskverbtų į odą ir būtų paprasta naudoti, – teigė farmacininkės. – Kaukės intensyviai drėkina, puoselėja veido odą, mažina raukšles. Jas itin paprasta ir lengva naudoti net per darbo pertraukėlę! Namuose galite būti su kauke, žiūrėdama mėgstamą TV laidą, virdama vakarienę, o gal net darydama jogos pratimus.“

Pasakodama apie naujo grožio produkto priešistorę I. Putnienė sakė, kad jos mąstė apie veiklias, užimtas moteris, visada skubančias ir užsiėmusias, bet nepamirštančias savimi pasirūpinti.

Šios vienkartinės veido kaukės – tai plonas šilko ir medvilnės audinio lakštas, gausiai prisodrintas aktyviai odą drėkinančių ir senėjimą atitolinančių veikliųjų medžiagų. Jos puikiai prilimpa, tad laukiant, kol serumas susigers, nebūtina ramiai gulėti. Kaukės sudėtyje esantys peptidai atpalaiduoja veido raumenis, antioksidantai apsaugo odą nuo laisvųjų radikalų, o naujosios kartos oligohialurono rūgštis stipriai drėkina.

Naujos kartos hialurono rūgštis

Šiuo metu „Lecler“ kaukės parduodamos dailiai įpakuotos

Trijų rūšių „Lecler“ kaukes galima rinktis pagal poreikį. Pavyzdžiui, jei skubate į vakarėlį, geriausiai tiks „Express Refresh“ kaukė. Greitai odą atgaivinanti priemonė rekomenduojama prieš renginius ar pobūvius, kuomet norisi suteikti odai švytėjimo.

Senėjimą atitolinanti kaukė „Anti-ageing“ rekomenduojama atsiradus pirmiesiems odos senėjimo požymiams. Dauguma moterų nežino, o gal neįvertina to, kad oda pradeda senti jau nuo 25 metų. Grožio kaukė nuo senėjimo yra papildyta serumu su hialurono rūgštimi, peptidų kompleksu ir antioksidantais.

„Mūsų kurtų kaukių serume naudojama specialia technologija apdorota naujos kartos hidrolizuota hialurono rūgštis, kurios molekulinė masė yra labai maža, tai leidžia jai įsiskverbti į giliuosius odos sluoksnius ir drėkinti. Ji du kartus efektyvesnė nei įprasta hialurono rūgštis“,– apie modernius jauninamuosius serumo komponentus pasakojo farmacininkė.

„Lecler“ kaukių sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų: parabenų, sulfatų, ftalatų. „Norėjome saugaus produkto be odai kenksmingų komponentų, kad galėtume pačios drąsiai naudoti ir savo draugams rekomenduoti“,– sakė I. Putnienė.

„Jau sulaukiame pirmų atsiliepimų, renkame informaciją, nes sieksime tobulinti gaminius. Kai kurios klientės sakė, kad maišelyje net per daug serumo, jo užtenka visam kūnui išsitepti“,– juokėsi B. Kaušilaitė.

Puiki dovana Naujųjų metų proga – „Lecler“

Veido kaukes „Lecler“ itin paprasta ir naudoti, ir įsigyti. Apsilankę puslapyje leclermasks.eu ir pasirinkę norimus produktus, sudėkite juos į krepšelį.

Šiuo metu „Lecler“ galite užsakyti specialioje šventinėje pakuotėje – dailioje dėžutėje, perjuostoje raudonu kaspinu, – ir padovanoti savo mylimai mamai, sesei ar draugei. Tereikės nurodyti kitą siuntos adresą – žmogaus, kuriam norite padaryti malonią staigmeną.

Sumokėti už įsigytas prekes galėsite per „PayPal“ ir „MisterTango“ sistemas.

Vertinimo dar nėra.
Prašome palaukti

10 Komentarai

  1. Your way of explaining the whole thing in this piece of writing is genuinely pleasant, all
    can easily know it, Thanks a lot.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  2. Hi! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look it over.
    I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting
    this to my followers! Excellent blog and outstanding design and style.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  3. Normally I do not learn post on blogs, however I wish to say that this write-up very
    forced me to try and do so! Your writing taste has been amazed me.

    Thanks, quite nice post.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  4. Fabulous, what a website it is! This webpage provides useful information to
    us, keep it up.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  5. Hi mates, its wonderful piece of writing about teachingand fully defined, keep
    it up all the time.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  6. An impressive share! I’ve just forwarded this onto a friend who has been doing a little homework on this.

    And he in fact bought me breakfast due to the fact that I found it for him…
    lol. So let me reword this…. Thank YOU for the meal!!

    But yeah, thanx for spending the time to discuss this
    topic here on your web page.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  7. I like what you guys are up too. This type of clever work and reporting!

    Keep up the excellent works guys I’ve added you guys to my
    own blogroll.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  8. you’re actually a good webmaster. The web site loading speed is amazing.
    It seems that you’re doing any unique trick. Moreover, The
    contents are masterpiece. you’ve performed a wonderful job in this topic!

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  9. I always emailed this blog post page to all my associates,
    as if like to read it afterward my links will too.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  1. Atgalinis pranešimas: keto diet for beginners

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

1 + 7 =