Pradžia » Airija » Slovėnijos krepšininkas Žanas Markas Šiško nusprendė baigti karjerą sulaukęs vos 26-erių.

Mitas ar realybė arba Kaip lietuviai Šv. Patriko parade žygiavo

By admin │adiena.lt

Apie tai iš pradžių paskelbė slovėno atstovaujamo Ispanijos klubo Lugo „Breogan“ generalinis direktorius Tito Diazas, o vėliau patvirtinto ir pats krepšininkas.

Su šiuo klubu įžaidėjas sutartį sudarė šią vasarą ir spėjo sužaisti vienerias rungtynes.

„Stengiausi susigrąžinti karjerą, bet viskas klostosi ne taip, kaip tikėjausi ir planavau. Turėjau priimti sunkų sprendimą baigti karjerą ir pradėti naują gyvenimo etapą“, – sakė jis.

Prieš tai Ž. Šiško ketverius metu vilkėjo Miuncheno „Bayern“ marškinėlius ir varžėsi Eurolygoje. Pastarąjį sezoną jis praleido dėl asmeninių priežasčių.

Sėkmingiausias jam buvo 2019-2020 m. sezonas, kai stipriausiame Europos klubiniame turnyre fiksavo 5,7 taško ir 2,3 rezultatyvaus perdavimo vidurkius.

„Breogan“ klube rungtyniauja lietuviai Matas Jogėla ir Martynas Sajus.

Vertinimas: 4.3. Balsų skaičius: 6
Prašome palaukti

2 Komentarai

  1. Darbo pasiūlymai užsienyje ir Lietuvoje.

    Galime padėti rasti Jums rasti darbą užsienyje arba Lietuvoje, sutvarkyti darbo vizas ir kitas išlaidas.

    Daugelis darbdavių reikalauja mažiausiai šešių mėnesių ar dvejų metų darbo patirties, atsižvelgiant į sritį, tačiau kai kurie darbdaviai pageidauja mažiau laiko nei užsienyje.

    Šiuo metu itin aktualūs darbo pasiūlymai užsienyje, ypač Didžiojoje Britanijoje, Šveicarijoje, Olandijoje, Norvegijoje, Suomijoje ir pan. Ši situacija jums pažįstama? Vis dar ieškote sau tinkamiausios vietos, kur galėtumėte ne tik pritaikyti turimas žinias, bet ir gauti tenkinantį atlygį? Pataikėte ten, kur galite rasti tai, ko ieškote. Mūsų tikslas – padėti kiekvienam, ieškančiam darbo, lengviau jį atrasti. SIULAUDARBA.LT – darbo pasiūlymai užsienyje ir Lietuvoje.

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti
  2. sicboonline profilio nuotrauka

    เว็บแทง ไฮโลออนไลน์ ในประเทศไทย อย่างเป็นทางการ ได้รับความสะดวกสบาย ฝาก-ถอน รวดเร็ว ภายใน 3 นาที โปรโมชั่นและข้อเสนอดีๆมากมาย

    Vertinimo dar nėra.
    Prašome palaukti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

2 × 1 =