Pradžia » Įvairenybės » Amal Clooney laukiasi dvynių

Amal Clooney laukiasi dvynių

By AFP-BNS │adiena.lt

Žmogaus teisių advokatė ir amerikiečių aktoriaus George’o Clooney žmona Amal Clooney laukiasi dvynukų, šią savaitę pranešė vienas šeimos draugas.

REUTERS-Scanpix nuotr.

Nėštumą taip pat patvirtino JAV aktorius Mattas Damonas, kuris buvo vienas pirmųjų, iš G.Clooney sužinojusių apie jo žmonos nėštumą, pranešama svetainėje usmagazine.com.

G. Clooney būsimos tėvystės paslaptį M. Damonas saugojo kelis mėnesius.

Remiantis pranešimais, Clooney šeima dvynukų turėtų susilaukti birželio mėnesį. Nors būsimieji tėvai šios informacijos dar nepatvirtino, M. Damonas džiaugiasi, kad ji pagaliau iškilo į viešumą.

39 metų libaniečių kilmės britų teisininkė Amal Alamuddin ir Holivudo žvaigždė G.Clooney susituokė 2014 metais Venecijoje.

Tarp Amal klientų yra buvusi Ukrainos ministrė pirmininkė Julija Tymošenko ir vyriausybių paslaptis viešinančio tinklalapio „Wikileaks“ įkūrėjas australas Julianas Assange’as.

A. Clooney gynė „Al Jazeera“ žurnalistą egiptiečių kilmės kanadietį Mohamedą Fahmy, kuris buvo įkalintas Egipte. Ji taip pat buvo Maldyvų prezidento Mohamedo Nasheedo gynėjų komandoje po jo nuvertimo 2012 metais.

Beirute gimusi Amal į Britaniją su tėvais persikėlė būdama trejų metų.

Vertinimo dar nėra.
Prašome palaukti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

1 × 1 =