Pradžia » Airija » Cork‘e narkotikai U-4 pasiglemžė dviejų jaunuolių gyvybes

Cork‘e narkotikai U-4 pasiglemžė dviejų jaunuolių gyvybes

By rte.ie │adiena.lt

Airijoje pirmą kartą aptiktas sintetinis narkotikas vadinamas U-47700 (pavadinimas gatvėje - U-4). ©all-free-download.com

Sveikatos paslaugų administracija (HSE) perspėja apie tai, kad Cork‘o mieste stebima stiprių narkotikų apyvarta. Policijos žiniomis, minimi narkotikai atrodo, kaip kokainas, bet yra iki aštuonių kartų stipresni už heroiną.

HSE ir miesto gyventojų susirūpinimas padidėjo po to, kai pirmadienio ryte be gyvybės ženklų savo namuose buvo rastas šešiolikos metų jaunuolis Michael Cornacchia. Ekspertizė patvirtino įtarimus, jog mirties priežastis – narkotikų perdozavimas. Atliekami papildomi toksikologijos tyrimai.

Policija išanalizavo cheminės medžiagos mėginį, aptiktą paauglio organizme, ir patvirtino, kad tai yra sintetinis narkotikas vadinamas U-47700 (pavadinimas gatvėje - U-4). Narkotikas pirmą kartą buvo užregistruotas JAV, Tenesio valstijoje 2015 metų birželio mėnesį ir buvo susijęs su ne mažiau kaip 50 mirčių dešimtyje Amerikos valstijų.

Tai yra pirmas kartas, kai U-47700 narkotikas rastas Airijoje.

Manoma, kad 26 metų James O‘Sullivan, gyvenusio tame pačiame rajone kaip ir Michael Cornacchia, mirties priežastis yra ta pati – perdozavimas. Tiriama, ar narkotikų rūšis buvo ta pati. James O‘Sullivan pasijautė blogai ankstų sekmadienio rytą, bet atvykusi greitoji pagalba jam padėti nebegalėjo.

HSE įspėja narkotikų vartotojus nesikvaišinti narkotikais, jei jie įtaria, kad tai gali būti U-4. Taip pat patariama užsitikrinti, kad jie yra ne vieni ir kad draugai iškvies pagalbą būtinu atveju.

Vertinimas: 5.0. Balsų skaičius: 1
Prašome palaukti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

20 − devyniolika =